Sport

Nogomet, HT Prva HNL

Carrillo: Veseli me što smo kontrolirali cijeli susret

Carrillo: Veseli me što smo kontrolirali cijeli susret
Ivo Cagalj/PIXSELL

Igrači Hajduka slavili su na otvaranju nove prvenstvene sezone Hrvatski Telekom Prve lige

Hajdukovci su više nego zasluženo na Maksimiru pobijedili momčad Lokomotive. Rezultat je na koncu bio 3:1, a pogotke za Hajduk, koji je danas premijerno nastupao u novom 3. dresu, postigli su Franck Ohandza u 44., Ante Erceg u 54. te Zoran Nižić u 87. minuti ogleda, dok je gol za domaćina zabio Fran Karačić u 47. minuti dvoboja.

"Lokomotiva je dobra momčad koja zna držati posjed lopte, ali mi smo zasluženo slavili. Važno nam je što smo osvojili tri boda u jako teškoj utakmici. Sretan sam zbog svoje momčadi. Ono što me posebno veseli je naša kontrola utakmice svih 90 minuta susreta", rekao je Hajdukov trener Carrillo za službene klupske stranice nakon susreta te dodao:

"Pogodak je primljen zbog jedne individualne greške, ali smo u svakom trenutku imali kontrolu utakmice, a domaćin je imao još samo jednu prigodu koju je Stipica odlično obranio. Izgledali smo zrelo i stvarali prigode i to me čini zadovoljnim. Presretan sam što smo ušli u sezonu s dvije pobjede", zaključio je Carrillo poslije slavlja njegove momčadi.


Reci što misliš!