Sport

Boks

Antonio Zubčić nakon drugog remija s Italijom: Dobar rezultat jer smo boksali na gostujućem terenu

Antonio Zubčić nakon drugog remija s Italijom: Dobar rezultat jer smo boksali na gostujućem terenu

Hrvatski mlađi seniori upisali su i drugi remi s Talijanima. Kao i prvog puta prije dva dana, naši su boksači ponovno upisali tri pobjede na zadovoljstvo trenera Ive Živkovića i Antonija Zubčića

"Drugi dan natjecanja smo opet odboksali 3:3. Smatramo da je to dobar rezultat jer smo boksali na gostujućem terenu! Momci su odradili vrhunske borbe,ugošćeni smo maksimalno korektno, Uz mene je bio trener Ivan Živković jedan od najiskusnijih Hrvatskih trenera. Hvala na povjerenju izborniku Draganu Vidaiću i Hrvatskom boksačkom savezu", rekao je trener Zubčić, inače prvi čovjek Boksačkog kluba Bandits, za stranice HBS-a.

Bolji od talijanskih vršnjaka u Goriziji bili su Matej Uremović (81 kg) od Davide Germana, Dario Petrić (75 kg) od Di Capro Valeria i Petar Cetinić (64 kg) od Domenciali Luciana. Odlično se držao i ostatak reprezentacije, ali su upisali tri poraza, Josip Baškarad (56 kg) od Alesio Campilosia, Antonio Tkalčić (60 kg) od Pirrera Mattea i Martin Grgec (69 kg) od Buremi Augustin Simeonea.

Reci što misliš!