Sport

Topla dobrodošlica

Hrvatski navijači u SAD-u priredili toplu dobrodošlicu Luki Modriću

Hrvatski navijači u SAD-u priredili toplu dobrodošlicu Luki Modriću

Po dolasku Real Madrida na pripreme u Sjedinjenim Američkim Državama, navijači Hrvatske družili su se s kapetanom reprezentacije i njegovim suigračem Mateom Kovačićem

Osvajač španjolskog prvenstva i Lige prvaka, Real Madrid, otputovao je na pripreme u Sjedinjene Američke Države, a hrvatski su navijači iskoristili priliku uživo vidjeti kapetana Vatrenih Luku Modrića i njegovog kolegu iz klupskog i reprezentativnog veznog reda, Matea Kovačića.

Hrvatski se dvojac rado družio i fotografirao s njima, a navijači na sjevernoameričkom kontinentu još su jednom potvrdili s koliko ljubavi dočekuju hrvatski nogomet i nogometaše, javlja HNS na svojim službenim stranicama.

U svibnju su u velikom broju pohodili Los Angeles kako bi bodrili Hrvatsku u prijateljskom ogledu protiv Meksika - kada su mogli proslaviti pobjedu Čačićevih izabranika 2:1.

U SAD-u, Modrić i Kovačić zaigrat će s Real Madridom protiv Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Barcelone i MLS All-Starsa, a potpora hrvatskih navijača bit će im dodatni poticaj za nove odlične partije na terenu.

Reci što misliš!