Sport

Nogometni mercato

Spartak nudi nevjerojatne uvjete Pašaliću!

Spartak nudi nevjerojatne uvjete Pašaliću!
EXPA/PIXSELL

Čini se kako vijest o interesu Spartaka za Marija Pašalića nije bila samo glasina, nego bi hrvatski veznjak uistinu mogao preseliti u Rusiju na jednogodišnju posudbu

Engleski mediji u ponedjeljak pišu, a Goal prenosi, da su Rusi ponudili fantastične uvjete 22-godišnjaku - plaću od čak dva milijuna eura godišnje, a to je daleko više od onoga što je imao u Milanu (800 tisuća eura), a odlaskom bi dobio priliku i igrati u Ligi prvaka.

Pašalić bi s tom plaćom ušao u top 10 najplaćenijih Hrvata, a ispred njega bi bile tek zvijezde najjačih europskih momčadi - Vrsaljko, Brozović, Perišić, Kovačić, Ćorluka, Mandžukić, Rakitić, Lovren i Modrić.

Pašalić je ovoga ljeta potpisao novi ugovor s Chelseajem, ali čini se da je i četvrta posudba izgledna. Mladi Hrvat je najprije bio u Elcheu, pa u Monacu i Milanu, a tako je imao priliku igrati u tri od pet najvećih svjetskih liga.

Spartak je prošle sezone nakon 16 godina osvojio domaći naslov prvaka sa samo četiri prvenstvena poraza, a vodi ih Talijan Massimo Carrera.


Reci što misliš!