Sport

FC Chelsea

Antonio Conte: "Ovo će biti moja najteža sezona u karijeri, nadam se da griješim"

Antonio Conte:
Marc Aspland/News Syndication/PIXSELL

Antonio Conte nije najzadovoljniji kadrom koji ima i traži pojačanja. Talijanski stručnjak svjestan je kako će mu za dobar rezultat trebati i širi kadar

Chelsea je prošle sezone osvojio naslov prvaka Engleske, a sada slijedi druga sezona za Antonija Contea koja je uglavnom "filter" za trenere nakon uspješne prve sezone.

Conte ne sumnja kako ga očekuje vrlo teška sezona, najteža u njegovoj karijeri.

"Ovo će biti moja najteža sezona u karijeri, siguran sam u to. Imam takav osjećaj, ali nadam se da griješim", istaknuo je Conte.

Igrački kadar predstavlja mu veliku brigu i talijanski stručnjak tvrdi kako mu treba veća širina da bi ostvario zacrtane ciljeve.

"Nemamo široku momčad i mislim da nam jedan igrač ne bi previše pomogao. Trebamo više igrača, ne top klasa poput Neymara već više igrača koji bi pojačali konkurenciju."

Chelsea su ovog ljeta napustili Nemanja Matić, Asmir Begović, John Terry, Kurt Zouma, napustit će ga i Diego Costa dok su došli Alvaro Morata, Tiemoue Bakayoko, Antonio Rüdiger i Willy Caballero.

Talijanski stručnjak za kvalitetan rezultat u Europi i za obranu naslova prvaka Engleske traži još dva-tri igrača koji bi pojačali konkurenciju i proširili kadar.


Reci što misliš!