Sport

And now for something completely different

Nakon poraza u Superkupu trener Mourinho ljut na suca

Nakon poraza u Superkupu trener Mourinho ljut na suca
AP Images

Nakon poraza 1-2 od Real Madrida u europskom Superkupu trener Manchester Uniteda Jose Mourinho bio je ljut na talijanskog suca Rocchija, te je istaknuo kako je strijelac vodećeg Realova gola Brazilac Casemiro bio u zaleđu

"Bilo je teško parirati njihovu veznom redu, Real je bio nadmoćniji, ali njihov vodeći gol bio je neregularan jer je postignut iz zaleđa. Da je korištena sudačka video analiza rezultat bi bio 1-1", kazao je Mourinho.

Real je u utorak osvojio europski Superkup zahvaljujući 2-1 pobjedi protiv Manchester Uniteda u Skoplju na stadionu Filipa II. Strijelci za Real bili su Casemiro (24) i Isco (52), a na konačnih 2-1 smanjio je Lukaku (62).

Iako je Cristiano Ronaldo ušao u igru tek u 83. minuti, Mourinho je i u tom segmentu igre imao zamjerke glede sudačkog tretmana.

"Real je pun fantastičnih igrača, ali mi smo bili u igri skoro do samog kraja susreta. Kažem skoro do samog kraja, odnosno do trenutka kada je u igru ušao Ronaldo (83. minuta). Naime, prilikom svakog duela s Ronaldom sudac bi dosudio prekršaj za Real", istaknuo je Mourinho.


Reci što misliš!