Sport

triatlon klub zadar

Na Silbi održane Silba Night Run i Aquatlon utrke

Na Silbi održane Silba Night Run i Aquatlon utrke
Ivan Gobin

Ni loše vrijeme nije spriječilo strastvene zaljubljenike u rekreaciju da dođu na Silbu na dvodnevnu sportsku poslasticu

Da je važno baviti se sportom pokazali su svi sudionici Silba Night Run 2017., ulične trke po mraku i Aquatlona, discipline plivanja i trčanja koje su se održale ovog vikenda na otoku Silbi.

Silba Night Run 2017., po prvi puta je održana u petak, 11. kolovoza te je odaziv sudionika pravi pokazatelj kako će ona zasigurno ubuduće postati neizbježno ljetno sportsko događanje, na kojem će htjeti sudjelovati svaki pravi rekreativac.

Dodatni plus sportskom ljetu koje otok promiče je i sada već tradicionalni Aquatlon, disciplina plivanja i trčanja, održan u subotu 12. kolovoza unatoč lošem vremenu. Više od 40 sudionika plivalo je i trčalo u 2 discipline, a nakon natjecanja organizirano je druženje i okrijepa uz ukusne i zdrave proizvode za koje su se pobrinule firma Gavrilović i Sonik d.o.o. Sve veći odaziv sudionika, iz godine u godinu, najveća je potvrda da je želja za unapređenjem zdravlja i života smjer u kojem se sve više ljudi želi kretati.

Silba, otok pješaka,zajedno s organizatorima, ovakvim projektima poručuje svima „Zabavno, a zdravo!“ što je zasigurno moto svih sportskih događanja koje se organiziraju na otoku.

 


Reci što misliš!