Sport

Nogometni mercato

Diego Costa: Ne vraćam se u Chelsea

Diego Costa: Ne vraćam se u Chelsea
chelseafc.com

Diego Costa i dalje nije u Londonu, a putem priopćenja poručio je kako mu ne pada na pamet vratiti se na Stamford Bridge i da se mora vratiti u Atletico

Diego Costa vodi rat s Chelseajem i ne pomišlja na povratak u klub. Glavni razlog tome je poruka Antonija Contea koji je krajem prošle sezone kratko i sažeto smsom Costi poručio kako mu nije potreban.

Odmah nakon toga bilo je jasno da će Chelsea pokušati prodati Costu, on isključivo želi u Atletico, a problem je što ga madridski klub ne može dovesti do 2018. godine zbog suspenzije.

Costa se vratio u međuvremenu u Brazil nije se pojavio na pripremama engleskog prvaka koji ga je odmah kaznio. U Londonu inzistiraju da se Costa prema ugovoru mora vratiti i ispunjavati svoje obaveze, a njemu to ne pada na pamet.

"Moja destinacija već je poznata, moram se vratiti u Atletico Madrid. Problem je u tome što me Chelsea ne želi pustiti, no vjerujem da ću uspjeti riješiti tu situaciju na povratku u Španjolsku", poručio je Costa.

Već ranije je poručio da ukoliko ga Chelsea ne pusti u Atletico, spreman je i potpuno pauzirati u Brazilu, ali u Chelsea se neće vratiti ni pod koju cijenu, pa čak i ako ga Chelsea kazni s oduzimanjem plaće u tom razdoblju.


Reci što misliš!