Sport

Nogomet

Nogometna tržnica: Perišić ostaje u Interu, Arsenal kreće u lov na Brozovića

Nogometna tržnica: Perišić ostaje u Interu, Arsenal kreće u lov na Brozovića
Italy Photo Press/PIXSELL

Sudeći prema informacijama koje prenose brojni talijanski i engleski mediji hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić spreman je potpisati novi ugovor s Interom koji bi mu jamčio godišnju zaradu od pet milijuna eura

Perišić je ovog ljeta u više navrata bio spominjan kao moguće pojačanje Manchester Uniteda, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti oko visine odštete za prijelaz 28-godišnjeg Omišanina sa San Sira na Old Trafford.

Prema pisanju talijanskih i britanskih medija Inter je tražio 50 milijuna eura, a Manchester United je baratao s iznosom od 35 milijuna.

Kompromisno rješenje nije pronađeno i, po svemu sudeći, Ivan Perišić će biti jedna od glavnih poluga Intera i u sljedećoj sezoni koja će za Inter započeti nedjeljnim okršajem (20.45 sati) na San Siru protiv Fiorentine u 1. kolu Serie A.

Ako je Perišićeva priča o selidbi u englesku Premier ligu završena, čini se da će ponovno biti otvoreni pregovori o transferu Marcela Brozovića.

Prema pisanju londonskog dnevnika Express, koji se poziva na vijest talijanskog sportskog TV kanala SportItalia, sljedećeg će tjedna čelnici Arsenala pokrenuti novu rundu pregovora s čelnicima Intera ne bi li ih privolili na transfer 24-godišnjeg hrvatskog veznog igrača sa San Sira na Emirates.


Reci što misliš!