Sport

Atletika

Perković: Opet sam bila najbolja kada je najpotrebnije

Perković: Opet sam bila najbolja kada je najpotrebnije
AP Images

Jako sam sretna što sam pobijedila u Birminghamu. Bilo je dosta teško natjecanje, pogotovo nakon Svjetskog prvenstva u Londonu gdje smo išli na svoj maksimum, rekla je Sandra Perković za HRT nakon još jednog slavlja u Dijamantnoj ligi

Pobjednički niz nastavila je s rezultatom 67,51 metara. Druga je bila Kubanka Denia Caballero koja je disk bacila 65,24 metara, a treća njezina sunarodnjakinja Yaimi Perez s rezultatom 65,11. 

"Prema rezultatima se vidi da su djevojke također umorne kao i ja, ali ja sam samo kratko podbacila. Danas sam bila dosta tehnički neusklađena, ali ipak sam uspjela izvući dva hica, na 67 i pol metara i jedan prijestup na 68 i pol metara gdje je moj menadžer uložio proces jer se na snimkama vidi da to nije bio prijestup. Nećemo se s tim opterećivati jer pobjeda je pobjeda", dodala je svjetska prvakinja.

Unatoč lošim vremenskim uvjetima, Perković je ponovno pokazala svoju klasu. 

"Loše sam otvorila natjecanje, dosta je vjetar smetao, rušio je diskove, krug je bio preklizav. No najvažnije je da sam psihički izdržala i opet bila najbolja kada je najpotrebnije bez obzira na sve probleme", istaknula je Perković pred kojoj je kratki predah. 

"Veselim se sljedećim natjecanjima. Nastupu u Zagrebu na Hanžeku na kojem ću dati sve od sebe pa završetak prekrasne sezone u Bruxellesu 1. rujna", zaključila je.


Reci što misliš!