Sport

Futsal

Robert Grdović ponovo na klupi Nacionala

Robert Grdović ponovo na klupi Nacionala
PIXSELL

Legenda hrvatskog futsala, Zadranin Robert Grdović, vratio se za kormilo aktualnog hrvatskog prvaka Nacionala nakon uspješne epizode u slovenskoj ligi gdje je na klupi Maribora osvojio dvostruku krunu i bio na korak do plasmana na 'Final Four' Lige prvaka.

"Razgovarao sam s predsjednikom kluba, Ivicom Đolom i dogovorili smo suradnju. Prije nekoliko dana pokušavali su me nagovoriti na povratak u Maribor, ali dao sam riječ i nisam je želio pregaziti", kazao je Grdović.

Ovoga ljeta klub je napustilo nekoliko standardnih igrača i Nacional će u  novu sezonu ući s pomlađenom i domaćom momčadi.

"Složit ćemo momčad, što od hrvatskih igrača, uz neko inozemno pojačanje i uvjeren sam kako ćemo uz puno truda i rada biti u vrhu i hrvatskog futsala ali i da ćemo se dobrom igrom predstaviti u Ligi prvaka. Vjerujem da ćemo posložiti dobru momčad, a onda se uključiti u borbu za vrh. A tu će najopasniji konkurenti biti Split Tommy, Novo Vrijeme iz Makarske, Futsal Dinamo", poručio je Grdović, koji je u Nacionalu, prije uspješne slovenske epizode, pet godina obnašao trenersku funkciju. I u tih pet godina - osvojio je pet trofeja, od čega dva naslova prvaka.

Nacional će u 'Main Round' Lige prvaka igrati u skupini E, a protivnici će mu biti francuski Garges Djibson, armenski FC Leo, te kosovski prvak Liburni.

Prvoplasirana momčad iz ove skupine ide u TOP 16 najboljih momčadi Europe.


Reci što misliš!