Sport

Nogomet, Liga prvaka

Allegri: Primili smo pogodak već nakon prve pogreške

Allegri: Primili smo pogodak već nakon prve pogreške
juventus.com

Allegri je nakon utakmice kazao da je njegova momčad primila pogodak nakon prve pogreške koju su napravili

Trener Juventusa Massimiliano Allegri nije mogao biti zadovoljan prikazanim od strane svoje momčadi nakon sinoćnjeg teškog poraza u gostima kod Barcelone (3:0), piše Sportarena.

Stara dama igrala je dobro sve dok nisu primili prvi pogodak, a onda se katalonska momčad razigrala i kao takvu ju je vrlo teško zaustaviti na domaćem terenu.

Juve je tako susret prvog kola grupne faze Lige prvaka okončao s tri pogotka u svojom mreži te bez ijednog u protivničkoj.

Allegri je nakon utakmice kazao da je njegova momčad primila pogodak nakon prve pogreške koju su napravili.

Kada ovdje imate šanse, onda ih morate iskoristiti. Kažnjeni smo za prvu pogrešku, samo 30 sekundi prije kraja poluvremena. Nakon pauze odmah smo imali veliku priliku preko Dybale, ali nismo izjednačili. Kada se otvorio prostor, Barcelona je postala nezaustavljiva. Ovakve utakmice se pobjeđuju psihom, više nego igrom. Činjenica je da smo prvi i treći pogodak primili iz kontri kada smo pokušali zaprijetiti. Vrlo je bitno sada skupiti snage i ostati do kraja u utrci za iduću fazu jer se uvijek može vratiti u utakmicu i preokrenuti stvari”, kazao je Allegri.

Juventus u idućem kolu Lige prvaka na domaćem terenu dočekuje momčad Olympiakosa.


Reci što misliš!