Sport

Nogomet

Zidane produžio ugovor s Realom

Zidane produžio ugovor s Realom
realmadrid.com

U proteklih nekoliko tjedana uprava Madriđana obnovila je ugovore nekolicini igrača, već tada je Francuz govorio kako i on mora obnoviti ugovor koji mu ističe po završetku ove sezone

"Što se tiče obnavljanja ugovora, to je već učinjeno, ali to ne znači ništa" rekao je Zinedine Zidane danas i nadodao "Idem iz dana u dan i ne gledam dalje".

Slavni Francuz preuzeo je Real Madrid u siječnju 2016. godine i odveo ih je do dvije uzastopne Lige prvaka i prvog naslova prvaka Španjolske od 2012. godine, kao i dva europska Superkupa i klupskog svjetskog prvenstva.

Zidane je upitan i za situaciju s Garethom Baleom te je bez oklijevanja rekao:

"Uvijek sam govorio kako moramo imati strpljenja s Baleom i znamo da je jako dobar kad je zdrav, ali trebat će vremena da se vrati. Imamo još vremena da ga vidimo u najboljem izdanju."

Trener se također dotaknuo i Cristiana Ronalda koji ponovno može igrati nakon odrađene suspenzije od pet utakmica zbog crvenog kartona u Španjolskom superkupu:

"Sretni smo što će se vratiti i nadamo se da je to posljednji put da ga nemamo. Cristiano voli igrati i biti sa svojim igračima", piše Goal.com


Reci što misliš!