Sport

Košarka, NBA Liga

Zubac: Ove godine počinjem šutirati trice, a tijekom ljeta radio sam i na kondiciji

Zubac: Ove godine počinjem šutirati trice, a tijekom ljeta radio sam i na kondiciji
Twitter / @Lakers

U finišu posljednje NBA sezone hrvatski centar Ivica Zubac odigrao je nekoliko zapaženih utakmica u dresu Los Angeles Lakersa. Međutim, solidnu formu s kraja sezone Zubac nije uspio prevesti i u utakmice Ljetne lige

Kao i sve ostale momčadi u ligi, i Lakersi su jučer odradili svoj Media Day tijekom kojeg je Zubac komentirao loše igre u Ljetnoj ligi i govorio o očekivanjima u novoj sezoni.  

"Igrali smo u bržem ritmu. Jednostavno nisam bio spreman za takav ritam i na tome sam radio cijelo ljeto. Ali sada sam spreman i mislim da će ovo biti dobra sezona i za mene i za momčad", komentirao je Zubac probleme s kojima se suočio tijekom utakmica u Vegasu.  

"Najviše sam radio na svome tijelu i kondiciji. Također, puno sam popravio i šut za tri poena. Ove godine uzimat ću puno više trica", dodao je.

Budući da su Lakersi ove godine draftirali Lonza Balla za očekivati je kako će momčad Lukea Waltona igrati u bržem ritmu, što ipak ne znači da će i Zubac drastično promijeniti svoj način igre.

"Ne odričem se 'udice'. To je šut  na kojem sam svaki dan radio s trenerom Billom Bertkom. To je sastavni dio treninga", kazao je Zubac novinaru portala Clutch Points.

Prvu utakmicu nove sezone Lakersi igraju protiv gradskih rivala Clippersa 19. listopada u ulozi domaćina.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti