Sport

Hoće li dobiti odgovore?

Tornado pripremio deset pitanja za gradske vijećnike na temu KK Zadar

Tornado pripremio deset pitanja za gradske vijećnike na temu KK Zadar
Dino Stanin/PIXSELL

Sutra s početkom u 9 sati počinje 4. sjednica Gradskog vijeća Grada Zadra. 12. točka dnevnog reda je Košarkaški klub Zadar, a tim je povodom Udruga navijača Tornado dostavila deset pitanja svim gradskim vijećnicima na koje zahtijevaju odgovore

U nastavku donosimo svih deset pitanja:

1. Koliki je ukupan dug kluba? Zanima nas točan iznos uključujući predstečajnu nagodbu, prenesene gubitke i ostale minuse.

2. Molimo vijećnike stranke na vlasti da nam odgovori koliko je točno novaca Grad Zadar uplatio na račun kluba u zadnjih pet kalendarskih godina.

3. U predstečajnom planu je predstavljen plan novčanog toka do 2017. godine, molimo novog direktora i novi Nadzorni odbor da prezentira javnosti trenutno stanje novčanog toka i plan za budućnost. Kakav je plan i program novoizabranog direktora Željka Žilaveca i kad će biti iznesen pred javnost?

4. Kakav je status nikad objašnjene suradnje s dobavljačem/kupcem koji stihijski prodaje artikle KK Zadar u trgovačkom centru Supernova; kakve koristi klub ima od toga?! 

5. Kakav je status Branka Skroče u klubu, kad mu je produžen ugovor i na temelju čega? Koja primanja ima?

6. Je li napravljen i stavljen u korištenje “kodeks ponašanja igrača i djelatnika kluba”?

7. Vodi li se protiv novog člana Nadzornog odbora izabranog od strane grada Nevena Klarina kazneni postupak? Ako da, smatrate li da je moralno od njega da odstupi od funkcije koju obavlja?

8. Tko je Edi Perović i kakve su njegove kompetencije za ulazak u NO KK Zadar s obzirom da nije bio na Skupštini kluba na kojoj je izabran?

9. Kome ide novac od prodaje ulaznica za utakmice KK Zadar i tko vodi prodaju? Kakav je ugovor između ŠC Višnjik i KK Zadar u vezi prodaje istih?

10. Znate li da Upravi kluba po zakonu RH prijeti kaznena prijava zbog neodržavanja Skupštine kluba 2016. godine?


Reci što misliš!