Sport

sportski ribolov

Dubrovčani pobjednici trećeg Orada kupa održanog u Kalima

Dubrovčani pobjednici trećeg Orada kupa održanog u Kalima
KaliOnline

Ekipa “Tudeško & Pomet” iz Dubrovnika pobjednik je međunarodnog Orada kupa koji se protekli vikend treći put zaredom održao u Kalima, u Maloj Lamjani

Na drugo mjesto plasirali su se domaćini, ekipa "Dva Mladena” iz Kali, a treće je zauzela ekipa “Hot Orada” iz Zagreba. Na natjecanju je sudjelovala 31 ekipa iz četiri države, a najbolji su od organizatora dobili sportske ribolovne jakne, tri-podove, hladnjake, noževe, najlone, ruksake i torbe koje je sponzorirao brand Imax.

"Valja naglasiti da su Općina Kali i TZO Kali još jednom vrhunski organizirali dvodnevni susret sportskih ribolovaca, koji na otok Ugljan nisu došli isključivo zbog natjecanja, nego zbog druženja i razmjene iskustava. Okupljanje je počelo u petak poslijepodne u uvali Mala Lamjana, natjecanje je trajalo od 9 do 19 sati u subotu, a nakon toga bilo je proglašenje rezultata te ribarska večera i zabava za sve sudionike", izjavio je u ime organizatora Mihovil Vudrag, poznati sportski ribolovac, prenosi portal KaliOnline.

U prilog tome da je u samo tri godine Orada kup u Kalima postalo popularno natjecanje zaljubljenika u sportski ribolov navodi kako je prve godine bilo prijavljeno 12, lani 24 i ove godine 31 ekipa.


Reci što misliš!