Sport

Bayern Munchen

Igrači Bayerna oduševljeni izborom Juppa: Ne postoji bolje rješenje

Igrači Bayerna oduševljeni izborom Juppa: Ne postoji bolje rješenje

Trofejni trener Jupp Heynckes bi trebao preuzeti klupu Bayerna i voditi Bayern do kraja sezone

Bavarci traže rješenje na trenerskoj poziciji koja se upraznila odlaskom Carla Ancelottija, a u slučaju da uspiju nagovoriti Heynckesa na povratak iz mirovine, do ljeta bi imali priliku pronaći čovjeka koji će biti dugoročnije rješenje.

Klupsku odluku da u pomoć pozovu čovjeka koji je Bayern 2013. godine vodio do trostruke krune, podržavaju i igrači.

"Jupp Heynckes ima sve što veliki trener treba. On je uistinu veliki trener i mislim da ne postoji bolje rješenje od njega. Riječ je o treneru s instinktivnim osjećajem.Bit ću jako sretan ako on uistinu preuzme Bayern. Poznaje dobro internacionalni nogomet i Bundesligu, dobro smo radili s njim. Odlično je rješenje za klub, poznaje Bayern i mislim da će se dobro slagati i sa šefovima," rekao je Jerome Boateng, a Mats Hummels je komentirao:

"Ne znam kakav je službeni status i kako teku pregovori, ali o njemu sam čuo samo pozitivne stvari. A i logično je, ako osvojiš tolike trofeje da si prokleto dobar. Najvažnije je ipak da to bude odluka s kojom će svi biti sretni i zadovoljni, a onda mi kao momčad možemo pokušati biti najbolji."

"Ne poznajem ga osobno, ali mnogi među nama su radili s njim. A s obzirom na to da je Bayern s njim osvojio trostruku krunu, mislim da je dobar trener," dodao je Joshua Kimmich.

Da bi legendarni trener bio dobar odabir Bayerna smatra i njemački izbornik Joachim Löw.

"Iskusan je i iznimno uspješan, ima sjajnu karizmu koju prenosi na momčad. U ovoj situaciji je on jako dobro rješenje za Bayern."


Reci što misliš!