Sport

Košarka, HT Premijer liga

Naglić uoči Zagreba: Pozivamo navijače da nam pomognu

Naglić uoči Zagreba: Pozivamo navijače da nam pomognu
Mate Krezić

Košarkaši Zadra u 2. kolu HT Premijer lige večeras će ugostiti momčad Zagreba. Pobjeda kod MZT-a ohrabrila je zadarske košarkaše uoči dvije domaće utakmice, protiv Zagreba u četvrtak i Partizana u subotu

"Pobjeda u Skoplju nam je jedan veliki poticaj za dalje. Tako želimo izgledati i igrati u budućnosti, čvrsto i prilično organizirano. Ja se nadam da ćemo i sljedeće dvije utakmice na Višnjiku, protiv Zagreba i Partizana, odigrati na ovoj razini i pozivam navijače da nam svojim navijanjem s tribina pomognu u tome", poručio je trener Zadra Aramis Naglić. 

Budući da je dosta kratak razmak između dvije utakmice, Naglić će pokušati dozirati minutažu. 

"Protiv Zagreba trebamo od početka igrati čvrsto i ozbiljno, a sigurno je da ćemo u određenom dijelu utakmice pokušati dati priliku igračima s klupe, kako bi nositelje donekle odmorili za derbi s Partizanom. Naravno, dosta toga će ovisiti o tijeku utakmice."

Iako je momčad Zagreba znatno oslabljena u odnosu na prošlu sezonu, Mislav Brzoja upozorava da se treba ući maksimalno ozbiljno.

"Zagreb je jedna mlada ekipa koja igra energetski moćnu košarku. Nećemo bježati od uloge favorita i učinit ćemo sve da se pred našim navijačima pokažemo u pravom licu. Uvjeren sam da ćemo uz podršku s tribina upisati prvu pobjedu u domaćem prvenstvu", kaže Brzoja.

Utakmica u Krešinom domu igra se s početkom u 19 sati.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!

  Vezane vijesti