Sport

Premiership 17/18

Poraz Arsenala u sudačkoj nadoknadi kod Watforda

Poraz Arsenala u sudačkoj nadoknadi kod Watforda
Slavko Midzor/PIXSELL

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 8. kola Premier lige Arsenal je u gostima kod Watforda izgubio sa 1-2, a pobjednički gol zabio je Tom Cleverley u sudačkoj nadoknadi (90+2)

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 8. kola Premier lige Arsenal je u gostima kod Watforda izgubio sa 1-2, a pobjednički gol zabio je Tom Cleverley u sudačkoj nadoknadi (90+2).

Bilićev West Ham bio je blizu da upiše drugu uzastopnu pobjedu, iako je od 27. minute imao igrača manje, jer je isključen napadač Andy Carroll. "Čekičari" su poveli u 19. minuti pogotkom Michaila Antonia, a remi Burnleyju donio je u 85. minuti Chris Wood.

Najveće iznenađenje priredio je posljednjeplasirani Crystal Palace koji je upisao prve bodove ove sezone, svladavši aktualnog prvaka Chelsea sa 2-1. Pobjednički gol postigao je Wilfried Zaha u 45. minuti.

U najvećem derbiju engleskog nogometa na Anfieldu su Liverpool i Manchester United odigrali 0-0. Derbi je posve razočarao, igralo se vrlo oprezno, a ono malo šansi obranili su vratari Simone Mignolet i David de Gea. Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu za Redse koji sve više zaostaju za vodećima.

I dok je na Anfieldu bilo dosadno, na Etihadu smo vidjeli golijadu u kojoj je Manchester City "pomeo" Stoke sa 7-2. Za domaćine dva je gola zabio Gabriel Jesus (17, 55), a po jedan su dodali Raheem Sterling (19), David Silva (27), Fernandinho (60), Leroy Sané (62) i Bernardo Silva (79).

Sada vodeći Manchester City ima dva boda više od gradskog rivala Manchester Uniteda, dok Chelsea i Liverpool zaostaju devet bodova.


Reci što misliš!