Sport

AS Monaco

Danijel Subašić: Nema isprike, kriv sam za gol

Danijel Subašić: Nema isprike, kriv sam za gol
asmonaco.com

Monaco je u petak poražen u derbiju u Lyonu s 3:2, a domaćin je do pobjede stigao pogotkom Nabila Fekira iz slobodnog udarca u sudačkoj nadoknadi

Fekir je snažno opalio pokraj živog zida, Danijel Subašić krenuo je na drugu stranu i lopta je završila u njegovom kutu u mreži. Hrvatski reprezentativac ne bježi od odgovornosti za primljeni pogodak.

"Prema mom mišljenju vratar mora obraniti takav slobodni udarac, nema isprike. Kada sam ja u pitanju, onda sam i odgovoran za takav gol, vrlo jednostavno", priznao je Subašić nakon susreta.

Trener Monaca Leonardo Jardim bio je nezadovoljan konačnim ishodom, ali je bio zadovoljan igrom i smatra da je Monaco nezasluženo poražen.

"Bio je to izjednačen dvoboj u kojem smo imali obrambenih problema u prvom dijelu, ali na poluvremenu smo to korigirali i bolje odrađivali susret. U početku je naša desna strana imala dosta problema, ali kasnije smo se stabilizirali. Remi bi bio pravedniji. Pokazali smo da imamo dobra rješenja, a igra naših mladih igrača veliko je ohrabrenje za budućnost."


Reci što misliš!