Sport

Premiership 17/18

Klopp kritizirao Mourinha: Mi nećemo igrati defazivno ni da čekamo titulu još 125 godina

Klopp kritizirao Mourinha: Mi nećemo igrati defazivno ni da čekamo titulu još 125 godina

Liverpool je remijem s Manchester Unitedom na Anfieldu (0:0) dodatno zaostao u utrci za naslovom prvaka jer zaostatak za vodećim Manchester Cityjem nakon osam kola iznosi velikih devet bodova

Uslijed loše atmosfere koja je nastala oko kluba, Jürgen Klopp osjetio se primoran braniti stiligre momčadi te kritizirati Mourinhovu taktiku.

"Jose je očito igrao kako misli da je najbolje, i to je u redu. Ne mogu doći i reći mu 'molim te, igraj otvorenije', to ne funkcionira na taj način."

"Oni žele osvojiti ligu defenzivnim nogometom, ali Liverpool ne bi tako igrao niti da mora još 125 godina čekati na titulu!"

Iako je već u početnoj fazi prvenstva zaostatak za Cityjem velik, Nijemac je ostao optimist:

"Poduzet ćemo sve što je u našoj moći da bismo ostali u utrci te ostati jedni od glavnih kandidata u ovoj, a i u nadolazećim sezonama."

Klopp bocnuo Mourinha pa ogorčen rekao: Oštećeni smo za penal, prekršaj na Lovrenu bio je za crveni

"Pokazali smo da imamo veliko srce i hrabrost, a mislim i da smo odigrali vrlo pametno. Nažalost, to na kraju nije bilo dovoljno za pobjedu."

Za kraj je poslao poruku svim kritičarima:

"Ako nam želite suditi, pogledajte svih 90 minuta naših posljednjih nekoliko utakmica pa recite da nismo dovoljno dobri."


Reci što misliš!