Sport

Nogomet, Liga prvaka

Guardiola u šoku: Ovo nisam nikada doživio

Guardiola u šoku: Ovo nisam nikada doživio
Twitter / @ManCity

"Što vi mislite, da smo igrali protiv gomile djece?! Ovo je Napoli! Oni su na vrhu Serie A!", grmio je Pep nakon pobjede u trećem kolu Lige prvaka.

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola bio je večeras zadovoljan kao nakon rijetko koje pobjede njegove momčadi. Kao i što sam kaže, razlog tome je što je njegova ekipa ostvarila jednu od najvećih pobjeda ove sezone protiv vrlo moćnog kluba.

Manchester City odnio veliku pobjedu nad Napolijem, Šahtar okrenuo Feyenoord

Ni kao igrač, prvo, ali ni poslije kao trener.. Ma, nikada nisam igrao protiv ovakve momčadi. Očekivao sam dosta problema za nas. To je sve bilo očekivano.. Ako ovi momci nastave ovako igrati daleko će dogurati”, rekao je poslije utakmice katalonski strateg za Mediaset na tečnom talijanskom jeziku, prenosi Sportarena.

Vrlo sam ponosan na moje igrače, jer znam koliko su energije morali uložiti da bi večeras pobijedili. Protiv ovakve momčad je nemoguće dominirati 90 minuta. To ne dolazi u obzir”, rekao je.

Novinare je zanimalo zašto City nije odigrao drugo poluvrijeme kao i prvo. Odnosno, zašto nije ostao pri svojoj prepoznatljivoj igri.

Što vi mislite, da smo igrali protiv gomile djece?! Ovo je Napoli! Oni su na vrhu Serie A! Pa, ne možemo biti bolji u svih 90 minuta. Mi smo ponosno što smo tako nešto uspjeli izvesti u pola sata”, zaključio je Guardiola i upozorio engleske novinare da ne trebaju od njega očekivati pobjede od 7:2 svaka tri dana.

Trener Napolija Maurizio Sarri također je komentirao susret.

U prvih 30 minuta dali smo previše prostora ubojitoj momčadi. Loše smo krenuli. Uspjeli smo reagirati, promašili smo nažalost jedanaesterac, ali smo igrali dobro idućih sat vremena. Možemo žaliti za promašenim jedanaestercem. City je jako talentirana momčad, nije lako protiv njih.


Reci što misliš!