Sport

HNK Hajduk

Carrillo izbacio Saida iz prve momčadi Hajduka

Carrillo izbacio Saida iz prve momčadi Hajduka
Miranda Cikotic/PIXSELL

Prvotimac Hajduka Said Ahmed Said (24) kažnjen je preseljenjem u drugu momčad s kojom je upravo odradio i prvi trening

Odluka je to trenera Joana Carrilla nakon što je Said bio sebičan na utakmici protiv Cibalije i nije uposlio suigrača Antu Ercega u puno boljoj poziciji. Izazvalo je to Ercegovu reakciju jer to nije bilo prvo kršenje discipline gansko-talijanskog napadača.

Prvi ozbiljniji prekršaj dogodio se kada je Said prošle sezone zamijenjen protiv Slaven Belupa te je, na putu prema klupi, napucao paket bočica vode koje su se razletjele tartan-stazom ispred klupe Hajduka.

Drugi se prekršaj dogodio u utakmici protiv Evertona na Poljudu, kada je inzistirao na izvođenju penala iako ga je trebao pucati Erceg. Na koncu ga je promašio, a Hajduk je ispao iz Europe.

Treći prekršaj dogodio se nakon remija Hajduka i Lokomotive prije mjesec dana na Poljudu, kad se u svlačionici posvađao sa suigračem Danteom Stipicom, kojemu je predbacio primljen gol.

Dugo su u Hajduku imali strpljenja s ćudljivim napadačem, bilo je još nekoliko njegovih iskakanja iz uobičajenog ponašanja tijekom treninga i priprema koje su u Hajduku uspješno prikrili, no očito Carrillo više nije spreman trpjeti njegove ispade, pa čak i u situaciji kad su mu Márkó Futács i Hugo Almeida ozlijeđeni te, osim Francka Ohandze, nema preveliki izbor među napadačima uoči derbija protiv Dinama na Poljudu.

Said je na hlađenju, a kad će se vratiti u prvu momčad, odlučit će Carrillo, prenosi Goal.com


Reci što misliš!