Sport

Košarka, NBA Liga

Drugi poraz Celticsa, druga pobjeda odličnih Rocketsa

Drugi poraz Celticsa, druga pobjeda odličnih Rocketsa
Twitter / @HoustonRockets

Boston Celtics su sinoć, u drugoj utakmici nove NBA sezone, upisali drugi poraz, sa 108-100 su ih svladali Milwaukee Bucksi

Večer nakon poraza od Clevelanda i gubitka Gordona Haywarda, koji će zbog loma noge morati pauzirati vjerojatnu cijelu sezonu, Celticsi su upisali još jedan poraz. Tri minute do kraja utakmice pustili su Milwaukeeju da napravi seriju od 11-1 i dođe u vodstvo od 97-90 što je odlučilo utakmicu.

Milwaukee je dio pobjede vodio Giannis Antetokounmpo s 37 pogodaka, a tome je dodao 13 skokova, a rookie godine Malcolm Brogdon je utakmicu završio s 19 koševa. 

Najučinkovitiji kod Bostona bio je Jaylen Brown s 18 pogodaka, dok je Kyrie Irving dodao 17.

Houston Rockets su sinoć, nakon pobjede protiv aktualnih NBA prvaka Golden State Warriorsa, još jednoj momčadi pokvarili početak sezone, sa 105-100 su pobijedili Sacramento Kingse.

Do pobjede ih je predvodio James Harden s 27 pogodaka i devet asistencija. Eric Gordon je dodao 25 pogodaka, a Clint Capela je ubacio 22 koša i ugrabio 17 skokova.

Najbolji u redovima Kingsa bio je Willie Cauley Stein s 21 pogotkom i deset skokova, a Buddy Hield je ubacio 19. 

San Antonio Spurs su sinoć, iako su igrali bez svog najboljeg strijelca Kawhija Leonarda te Tonyja Parkera, sa 107-99 bili bolji od Minnesota Timberwolvesa. 

Pobjedu im je osigurao LaMarcus Aldridge koji je zabio 25 koševa uz 10 skokova. 

Najbolji strijelac Minnesote bio je Andrew Wiggins s 26 pogodaka, a Karl Anthony Towns je dodao 18. 


Reci što misliš!