Sport

Hrvatska nogometna reprezentacija

Šuker demantirao La Gazzetta dello Sport: Izbornik hrvatske je Dalić

Šuker demantirao La Gazzetta dello Sport: Izbornik hrvatske je Dalić
Robert Anic/PIXSELL

Predsjednik HNS prekinuo je sve špekulacije

Nakon što je talijanski dnevni list La Gazzette dello Sport danas plasirao u medije bombastičnu vijest da jedan od najboljih svjetskih trenera Carlo Ancelotti pregovara s Hrvatskim nogometnim savezom oko preuzimanja naše nacionalne izabrane vrste, oglasio se predsjednik HNS-a Davor Šuker:

Tekst izjave koju je objavio HNS donosimo u cijelosti:

"Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične "false notizie", kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo."

"Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu - kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.


Reci što misliš!