Sport

Košarka, NBA liga

Gordon Hayward operiran, vraća se na parket tek sljedeće sezone

Gordon Hayward operiran, vraća se na parket tek sljedeće sezone
Twitter / @celtics

Gordon Hayward uspješno je operiran u srijedu nakon teške ozljede koju je zaradio na početku sezone u dvoboj protiv Cleveland Cavaliersa

Prvi dvoboj u novoj sezoni i gostovanje kod prošlosezonskih finalista NBA lige, Cleveland Cavaliersa, za Celticse ostat će u najgorem sjećanju. Praktički sve ambicije u ovoj sezoni srušene su u jednom trenutku kada se ozlijedio Gordon Hayward.

Hayward je tijekom ljeta došao iz Utah Jazza odlučivši prihvatiti ponudu Celticsa koji su se nadali kako će s njim napasti prvo mjesto na Istoku, a nakon toga boriti se za naslov prvaka, U tu svrhu doveden je i Kyrie Irving, tu su i dva potentna rookieja, međutim bez Haywarda su Celticsi ostali, a da sezona praktički nije niti počela.

Već na samom startu utakmice Hayward je zaradio težak lom noge, pukla je tibija s pomakom i zvijezda Celticsa hitno je operirana nakon čega mora na dugačku rehabilitaciju.

Haywardov agent Mark Bartelstein potvrdio je kako je za njegovog klijenta ova sezona završena, ali je dodao kako su svi uvjereni u potpuni oporavak i povratak u All-Star formu.

Celticsima neće biti lako, dosta toga temeljilo se na Haywardu i sada moraju pronaći novo rješenje.


Reci što misliš!