Sport

hokej na ledu

NHL: Peti uzastopni poraz Rangersa

NHL: Peti uzastopni poraz Rangersa
Twitter / @NYRangers

VIDEO: New York Rangersi su sinoć upisali peti uzastopni poraz, New York Islandersi su ih svladali s 4-3 nakon raspucavanja

Golove za Islanderse (3-3-1) su zabili Matthew Barzal, Anders Lee i Brock Nelson, dok su u raspucavanju precizni bili Jordan Eberle i John Tavares, a Jaroslav Halak je obranio 38 udaraca. 

David Desharnais je zabio prvi gol za Rangerse (1-5-2), a Mats Zuccarello i Kevin Hayes su u zadnjoj trećini i smanjili vodstvo Islandersa od 3-1.  

Tampa Bay Lightening nastavlja pobjednički niz, sinoć su s 2-0 bili bolji od Columbus Blue Jacketsa.  Vratar Andrei Vasilevskiy je upisao 43 obrane u svom prvom shutoutu ove sezone i petom u karijeri, Mikhail Sergachev je zabio svoja prva dva gola u NHL-u.

Za Lightning (6-1-1) je ovo najbolji početak sezone od 2003. kada su imali omjer pobjeda i poraza 7-0-1.

New Jersey Devils su s 5-4 slavili protiv Ottawa Senatorsa u produžetku, a pobjednički gol je zabio John Moore minutu i 20 nakon početka tog zadnjeg dijela utakmice.

Devils, koji su gubili 2-4 na početku zadnje trećine, sada imaju najbolji početak sezone s omjerom 6-1-0 kao i 2002. Nico Hischier, je zabio prva dva gola za Devilse, i svoja prva dva u NHL-u u prvoj trećini. 

Tada Kyle Turris započinje seriju golova za Ottawu. Nakon njega mrežu Devilsa zatresli su Derrick Brassard, Alexandre Burrows i Tom Pyatt u drugoj trećini. 

Kyle Palmieri je smanjio na 4-3 u zadnjoj trećini, a Marcus Johansson je izjednačio na 4-4 nešto manje od pet minuta prije kraja regularnog dijela utakmice. 

Rezultati

Boston Bruins - Vancouver Canucks           6-3
New York Rangers - New York Islanders       3-4 (raspucavanje)
Philadelphia Flyers - Nashville Predators   0-1
Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning 0-2
Ottawa Senators - New Jersey Devils         4-5 (produžetak)
Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers        1-2 (produžetak)
Colorado Avalanche - St. Louis Blues        3-4
Calgary Flames - Carolina Hurricanes        1-2
Arizona Coyotes - Dallas Stars              4-5


Reci što misliš!