Sport

nogomet, bundesliga

Dortmundu samo bod kod Kovačevog Frankfurta

Dortmundu samo bod kod Kovačevog Frankfurta
eintracht.de

Nogometaši Borussije Dortmund odigrali su 2-2 na gostovanju kod Eintrachta u Frankfurtu, pa se njihova prednost nakon 9. kola Bundeslige sve više topi

Klub iz Dortmunda došao je kao favorit kod bivšega hrvatskoga izbornika Nike Kovača i vodili su s 2-0 pogocima Sahina (19) i Phillipa (57). No, u 64. minuti vratar Borussije Buerki ruši bivšega hrvatskog reprezentativca Antu Rebića, a Haller s "bijele točke" smanjuje na 1-2. Samo četiri minute kasnije Wolf izjednačuje, a gosti dokraja propuštaju nekoliko odličnih prilika za pobjedu. Rebić je bio jedan od najboljih igrača utakmice.   

Kiks Borussije iskoristio je RB Leipzig koji je domaćom pobjedom nad Stuttgartom (1-0) stigao na drugo mjesto sa samo bodom zaostatka za klubom iz Dortmunda. Kod gostiju je Josip Brekalo igrao od 75. minute. 

Bayer je slavio kod Borussije Moenchengladbach s čak 5-1, iako su "Apotekari" do 48. minute gubili s 0-1. Hannover je također preokretom s dva gola Fuellkruga slavio kod Augsburga, koji je do 76. minute vodio s 1-0. Kasnije večeras igraju HSV i Bayern. 

Na ljestvici vodi Borussia (D) s 20 bodova, ispred Leipziga (19) i Bayerna (17). 

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!