Sport

Nogomet, Liga prvaka

Modrić tješi navijače: Ne brinite se, Real uvijek izađe iz krize

Modrić tješi navijače: Ne brinite se, Real uvijek izađe iz krize
Real Madrid CF

Real je protiv Tottenhama odigrao lošu utakmicu, po nekima i jednu od najlošijih ove sezone, a vezni red 'kraljeva', upravo ono u čemu su najbolji, bio je nevidljiv. Očito je da igrači Zinedinea Zidanea nisu u formi već neko vrijeme

"Bio je ovo poraz kojem se nismo nadali i teško nam je pao. No, ovo je nogomet i takve se stvari događaju svima. Tottenham je apsolutno zaslužio pobjedu", iskren je Luka Modrić nakon teškog poraza (3-1) na gostovanju kod svoje bivše momčadi.

"I prije smo bili u teškim situacijama pa smo se uvijek izvukli, izvući ćemo se i ovaj put. Real Madrid se uvijek dočeka na noge", priča Modrić te dodaje:

"Tottenham je bio puno bolji od nas, a na nama je sada da nađemo rješenja za situaciju u koju smo se doveli."

Po mnogima razlog zašto Real od početka sezone ne igra dobro leži u činjenici da su igrači umorni s obzirom na nevjerojatan broj utakmica koje su odigrali u posljednje dvije sezone. Modrić se, pak, ne slaže s tom teorijom.

"Ne vjerujem da je problem u fizičkoj pripremi jer se tjelesno svi dobro osjećamo. Mi jednostavno ne igramo kako znamo i možemo te sada moramo napraviti sve što možemo da se vratimo u formu. I fizički i mentalno smo dobro, no u ovoj utakmici protiv Tottenhama nismo igrali kako znamo i sada se moramo vratiti na pravi put."


Reci što misliš!