Sport

Real Madrid

Ronaldo: Ponovo smo oštećeni

Ronaldo: Ponovo smo oštećeni
AP Images

Ne znam što kriza znači. Ljudi vrlo brzo zaboravljaju dobre stvari. Kriza, nikada, pa čak da i izgubimo četiri, pet utakmica. Smiren sam, kao i suigrači i trener, rekao je Cristiano Ronaldo na poraza Reala 3:1 na Wembleyu kod Tottenhama u četvrtom kolu Lige prvaka

"Prvi gol smo primili iz zaleđa, kao i kod Girone. To ne možemo kontrolirati, ali imamo stav i to je najbitnije. Želimo promjenu i napravit ćemo to. Moramo priznati da nismo na razini koju želimo", poručio je Portugalac pa nastavio:

"Ja sam dobro, neću otići, pa imam još četiri godine ugovora. Zadovoljan sam uvjetima, pa neću produživati ugovor."

"Danas nije dovoljno samo odigrati dobro. Računaju se samo golovi, golovi, golovi. Neću pričati o tome, idite na Gooogle, utipkajte 'Cristiano Ronaldo golovi' i tamo ih imate sve", zaključio je Ronaldo.

Riječ je dobio i kapetan Sergio Ramos.

"Razumijemo pesimizam kooji se javlja, neću osporiti pobjedu Tottenhama, ali vratit ćemo se i sve postaviti na svoje mjesto. One koji misle da smo mrtvi, poslat ćemo tamo gdje im je mjesto. Iskustvo mi govori da moramo biti mirniji nego ikad. Još uvijek smo živi u našem najdražem natjecanju. Ne treba prstom upirati u nikog od suigrača, svi se trudimo."

Junak Tottenhama s dva gola bio je Dele Alli.

"Da budem iskren, očekivao sam ovo. Nismo mogli vjerovati koliko smo prostora imali. Odigrali smo sjajnu utakmicu, držali smo se plana, imali puno prilika, mogli zabiti i više, no moramo biti sretni s rezultatom", kazao Alli.

Goal/eZd


Reci što misliš!