Sport

hokej na ledu

NHL: Pobjede New Jerseya, Tampa Baya, Washingtona i San Josea

NHL: Pobjede New Jerseya, Tampa Baya, Washingtona i San Josea
Twitter / @Capitals

VIDEO: Sinoć su u NHL-u odigrane četiri utakmice a pobjede su upisali New Jersey Devils, San Jose Sharks, Washington Capitals i Tampa Bay Lightening

New Jersey Devils su u gostima sa 7-5 pobijedili Chicago Blackhawkse, a Miles Wood je došao do prvog hat tricka u NHL karijeri.

Ostale pogotke za Devilse (11-4-2), koji su gubili čak tri razlike, ali su to uspjeli nadoknaditi, postigli su Taylor Hall, Andy Greene, Nico Hischier i Brian Gibbon, dok je Keith Kinkaid obranio 39 udaraca.

Golove za Chicago  (8-8-2) su zabili Artem Anisimov, Alex DeBrincat, Jan Rutta, Tanner Kero i Patrick Kane. 

Washington Capitals su s 2-1 nakon raspucavanja slavili protiv Edmonton Oilersa, a T.J. Oshie je bio jedini strijelac u tom dijelu utakmice.

Braden Holtby je obranio 29 udaraca, dok je Dmitry Orlov zabio gol u regularnom dijelu utakmice za Washington (10-7-1). Jedini strijelac za Oilerse (6-9-2) zabio je Jujhar Khaira.

Tampa Bay Lightening je u gostima slavila istim rezultatom protiv Anaheim Ducksa, a golove za pobjedu zabili su Vladislav Namestnikov i J.T. Brown. Pogodak za domaćine postigao je Jakob Silfverberg.

Los Angeles Kings su doživjeli drugi poraz na svom ledu, kod kuće su ih s 2-1 pobijedili San Jose Sharks. Pobjednički gol sedam minuta prije kraja utakmice zabio je Joel Ward, dok je ranije u zadnjoj trećini prvi pogodak za San Jose postigao Melker Karlsson.

Dustin Brown je bio strijelac za Los Angeles (11-4-2).

 


Reci što misliš!