Sport

Košarka, HT Premijer liga

Naglić: Očekujem da ćemo do sutra znati ostaje li Preston Knowles s nama

Naglić: Očekujem da ćemo do sutra znati ostaje li Preston Knowles s nama
Mate Krezić

Košarkaši Zadra umalo su prokockali vodstvo od 17 koševa razlike protiv Splita, no na kraju su ipak u tijesnoj završnici upisali pobjedu s rezultatom 78-76

U nastavku donosimo izjavu trenera Aramisa Naglića koji se dotaknuo same utakmice, ozljede Josha Bostica, ali i situacije oko Prestona Knowlesa.

"Imali smo dva lica u ovoj utakmicu, jedno do našeg vodstva od 17 koševa razlike, a drugo kad nismo znali zatvoriti utakmicu. Previše smo spuštali loptu pod koš jer smo dolje kao jači i to nam je ubilo ritam igre. Ipak, drago mi je da sam osjetio jedan dobar karakter i pobjednički mentalitet koji se kod nas stvara. Nije bilo lako poslije pobjede od Cibone jer, htjeli mi to priznati ili ne, ta utakmica nas je iscrpila i energetski i mentalno."

Josh Bostic propustio je današnji susret.

"Bostic je u utakmici protiv Cibone zadobio jedan udarac u koljeno zbog kojeg danas nije mogao igrati. Ide uskoro na pregled pa ćemo znati više."

I za kraj, ostaje li Preston Knowles u Zadru?

"Trebali bismo znati danas ili sutra. Vodili smo jedan poduži razgovor s njime i mislim da smo krenuli u dobrom smjeru. Mogućnost njegovog ostanka postoji, ali još čekamo riječ njegovog menadžera. Bitno nam je znati što prije kakva je odluka da bismo mogli reagirati na tržištu. Nije lako u ovoj fazi sezone pronaći odgovarajućeg igrača, kojeg treba uklopiti i igrački i karakterom."


Reci što misliš!

  Vezane vijesti