Sport

80. ROĐENDAN GIUSEPPEA PINA GIERGIE

Ulaznice za košarkaški spektakl u Jazinama na Narodnom trgu i na Branimiru

Ulaznice za košarkaški spektakl u Jazinama na Narodnom trgu i na Branimiru
Fotomonografija Stvarnost i mit

U petak i subotu (17. i 18. studenoga) ulaznice za slavljeničku košarkašku utakmicu između veterana KK Zadar i veterana KK Union Olimpija moći će se kupiti na Branimiru i Narodnom trgu od 10 do 16 sati.

Ulaznice se, kako smo ranije javljali, mogu nabaviti i na blagajni SC Višnjik svakodnevno od 10 do 16:30 sati. Cijena ulaznica je 10 kuna za istočnu, 20 kuna za južnu i 30 kuna za zapadnu tribinu.

Podsjetimo, Veterani KK Zadar organiziraju proslavu 80. rođendana košarkaške legende Giuseppea Pina Giergie. Utakmica se igra u Jazinama u srijedu 22. studenoga s početkom u 18 sati.

Na utakmici se očekuje velik broj uzvanika. među njima i izaslanik premijera Andreja Plenkovića, državni tajnik Krunoslav Katičić. Premijer je uputio čestitku slavljeniku te izrazio žaljenje što neće biti dijelom košarkaškog spektakla zbog državničkih obveza u inozemstvu.

U četvrtak 23. studenoga u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar s početkom u 11 sati održat će se promocija dvojezične fotomonografije "Stvarnost i mit" posvećene Giergii. Autori knjige su zadarski sportski novinari Dražen Žura i Bernard Paleka koji je uz Bernarda Kotlara (tehnička realizacija i grafika) i urednik izdanja. Fotomonografiju je na engleski prevala Jasminka Bajlo.


Reci što misliš!