Sport

Real Madrid

Problemi u svlačionici Reala: Ramos zaratio s Ronaldom

Problemi u svlačionici Reala: Ramos zaratio s Ronaldom

Prema pisanju Marce, Sergio Ramos ne bi imao ništa protiv toga da Neymar dođe u Real Madrid zamijeniti Cristiana Ronalda

Real Madrid se muči s lošim ulaskom u sezonu, a rezultatsku krizu nagrizaju i loši odnosi u svlačionici. Barem tako tvrdi španjolska Marca koja piše kako su u sukobu dva ponajbolja igrača kraljevskog kluba. Radi se o kapetanu Sergiju Ramosu i Portugalcu Cristianu Ronaldu.

Kraljevi nakon samo 11 odigranih domaćih kola već zaostaju osam bodova za Barcelonom, a nisu puno uspješniji ni u Ligi prvaka gdje su u posljednjoj utakmici poraženi 1:3 od Tottenhama.

Upravo nakon tog susreta novinari su pitali Ronalda što je uzrok Realove krize, a on je pad u formi pripisao odlascima iskusnih igrača - Jamesa Rodrigueza, Alvara Morate i Pepea.

Time je zapravo poručio da mlade zvijezde (Nacho, Marco Asensio, Dani Ceballos,...) nisu na razini zadatka, a zasmetalo je to kapetanu Ramosu koji je puno bliži s mladim igračima u svlačionici nego s portugalskom zvijezdom. Ramos mu je odmah kontrirao pa je istaknuo kako je afirmacija mlađih igrača zapravo pozitivna.

A da odnos Ramosa i Ronalda nije dobar potvrđuju i izjave nakon remija u prijateljskoj utakmici Španjolske s Rusijom (3:3). Novinare je zanimalo što misli o glasinama da će Neymar stići u Real Madrid i to upravo kao zamjena za Ronalda.

Ramos je Brazilcu poručio da su mu "vrata kluba otvorena", a onda je komentirao:  "Cristiano odlazi? Pitajte njega, pojma nemam o tome," prenosi Marca.

Goal/eZd


Reci što misliš!