Sport

Premiership 17/18

Engleska: Uspješno kolo za sve favorite

Engleska: Uspješno kolo za sve favorite
premierleague.com

U derbiju 12. kolu Premier lige Arsenal je u subotu svladao Tottenham sa 2-0, a vodeći Manchester City je u gostima slavio protiv Leicestera, također sa 2-0

Oba pogotka "topnici" su postigli u završnici prvog poluvremena, i oba uz veliku pomoć linijskog suca jer su golovima prethodila zaleđa. Arsenal je poveo u 36. minuti kada je Shkodran Mustafi glavom zatresao sam desni kut nemoćnog Llorisa, no linijski sudac nije primijetio kako je prilikom Ozilova centaršuta domaći stoper bio u zaleđu za nekoliko centimetara.

Samo pet minuta kasnije Alexis Sanchez je povisio na 2-0 nakon prodora po desnom krilu i odličnog dodavanja Lacazettea. Ipak, niti taj pogodak nije trebao biti priznat, jer je Lacazette također za nekoliko centimetara bio u zaleđu u trenutku kada je lopta bila upućena prema njemu.

Vodeći Manchester City je u gostima svladao Leicester sa 2-0, a strijelci su bili Gabriel Jesus (45) i Kevin De Bruyne (49). I Chelsea je slavio u gostima, svladavši West Bromwich Albion sa 4-0.   

Liverpool je dobio Southampton sa 3-0, a Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za "redse". Dvotruki strijelac za Liverpool bio je Mohamed Salah (31, 41), a jedan pogodak zabio je Philippe Coutinho (68).           

Crystal Palace i Everton odigrali su 2-2, a Nikole Vlašića nije bio u sastavu Evertona.

Večeras Manchester United dočekuje Newcastle.


Reci što misliš!