Sport

Prva B kuglačka liga

Stopostotni kuglači Zadra nastavili niz pobjeda i u Trilju

Stopostotni kuglači Zadra nastavili niz pobjeda i u Trilju

Sedam utakmica, sedam pobjeda. Učinak je to sjajnih kuglača Zadra ove sezone u natjecanju Prve B domaće lige

Momci s Mocira ovog su puta na povratničkoj su stazi prema višem rangu danas u Trilju s 5-3 u setovima i s konačnih 3499-3300 u poenima svladali tamošnju momčad Bojovnik.

Najefikasniji u redovima Zadra danas je bio Marko Jeličić sa 602 srušena čunja.

A upravo je on u paru sa Lukom Ukalovićem i prelomio današnju utakmicu nakon što je rezultat nakon prvog para, u kojem je Stanko Čota svladao, a Mario Baljak izgubio od svog protivnika, bio izjednačen. Jeličić i Ukalović svojim su igrama ostvarili nedohvatljivu razliku nakon čega je ishod dvoboja već bio izvjestan pa su si Marin Colić i Ivica Perić mogli priuštiti i poraze u svojim ogledima.

Evo kako je dvoboj u Trilju vidio kapetan Zadrana, Mario Baljak.

„Odigrali smo jednu dobru utakmicu i još jednom ove sezone stigli do rekorda kuglane. Mogli smo možda pobijediti i sa većom razlikom ali je utakmica već nakon drugog para bila riješena. Posebno dobro odigrao je Čota, a danas nam se vratio i Perić koji je unatoč porazu odigrao jednu solidnu utakmicu. Ono što je najvažnije jest da smo nastavili pozitivan niz i da sve ide po planu.“

Kuglači Zadra uvjerljivo predvode ljestvicu sa 14 bodova ispred Vrlike i Crikvenice koji ih imaju 10. Iduće kolo donosi i derbi prvenstva. Naime, u kuglani na Mocirama Zadrani će ugostiti upravo drugoplasiranu Vrliku, prenosi Sport023.


Reci što misliš!