Sport

borilački sportovi

Stipe Miočić protiv Velasqueza na UFC 220 u Bostonu?

Stipe Miočić protiv Velasqueza na UFC 220 u Bostonu?
Screenshot / UFC

Pojavile su se prve informacije kako bi se Stipe Miočić trebao boriti protiv Caina Velasqueza početkom iduće godine na UFC 220 eventu u Bostonu

Fight Site je već izvještavao kako trenutno traju pregovori između UFC-a i Miočića oko novog ugovora, odnosno oko njegove iduće obrane naslova prvaka. Informacije iz prve ruke su svjedočile u tome kako sve prolazi u najboljem redu te da se već razgovara o idućem nastupu UFC-ovog teškaškog prvaka. Spominjao se već sami početak iduće godine, a sada dolaze neke konkretnije informacije.

Naime, s više mjesta dolaze glasine kako se trenutno vrše pregovori oko organiziranja borbe Miočića i Caina Velasqueza već na samom početku iduće godine, odnosno na UFC 220 eventu koji se održava 20. siječnja u Bostonu. Za taj je event bila planirana borba Daniela Cormiera i Volkana Oezdemira, no ona se vjerojatno neće moći održati zbog pravnih problema potencijalnog izazivača. Zbog toga je UFC vjerojatno odlučio požuriti s povratkom teškaškog prvaka, a Cormiera bi preselili na neki drugi event, vjerojatno protiv Alexandera Gustafssona.

Miočić se ove godine borio samo jednom, u svibnju protiv Juniora Dos Santosa, da bi nakon toga upao u probleme s UFC-om, budući da je izrazio nezadovoljstvo trenutnim uvjetima svog ugovora. Rekao je kako se želi boriti što prije, ali da prije toga hoće poboljšati svoja primanja. Što se tiče Velasqueza, on je izgubio još jednu godinu, odnosno posljednji put je nastupio još na UFC 200 eventu, u srpnju prošle godine. Tada je savladao Travisa Brownea i bila mu je to prva borba otkako je godinu ranije ostao bez pojasa. Imao je ugovoren revanš protiv Werduma, za 30. prosinca prošle godine, no ponovno se ozlijedio. U cijeloj 2017. godini nije imao niti jednu ugovorenu borbu, niti su se pojavljivale neke konkretne informacije o njegovom povratku.


Reci što misliš!