Sport

Nogomet

Cristiano Ronaldo: Najbolji sam nogometaš u povijesti

Cristiano Ronaldo: Najbolji sam nogometaš u povijesti
realmadrid.com

Portugalac Cristiano Ronaldo po peti je puta u karijeri dobio Ballon d'Or čime se izjednačio s Leom Messijem po broju dobivenih nagrada. Nakon dodijele igrač madridskog Reala pohvalio je vlastite igre, istaknuvši kako je najbolji igrač u povijesti

Peti puta u karijeri Cristiano Ronaldo dobio je nagradu Ballon d'Or čime se izjednačio sa svojim najvećim suparnikom Leom Messijem. U razgovoru nakon dodjele za France Football, nije štedio na riječima hvale za vlastite igre.

"Ne znam nijednog igrača koji je bolji od mene. Nijedan igrač ne može nešto što i ja ne mogu napraviti. Kompletan sam nogometaš, najbolji u povijesti", kazao je četverostruki osvajač Lige prvaka i europski prvak s Portugalom.

Nakon saznanja da je njegov najbolji igrač dobio i peti puta ovu prestižnu nagradu, oglasio se i trener Real Madrida Zinedine Zidane: "Najbolji je nogometaš ikada, brojke mu govore u prilog. Volio bih da ostane ovdje zauvijek, stvarno je sretan u Madridu i nadam se da će ovdje zaključiti karijeru. Ne postoje riječi kojima ga mogu opisati, fenomenalan je. Igrači mogu doći ovdje, igrati 20 godina i ne ostvariti ono što je on uspio. Nadam se da će nastaviti pisati povijest kluba sve do mirovine."

Na novoj nagradi čestitao mu je i Pele putem Twittera: "Čestitam Cristianu na novom Ballon d' Oru. Volio bih da smo mogli biti suigrači."


Reci što misliš!