Sport

igrač se s tim ne slaže

Pochettino: Bale bi se mogao vratiti u Tottenham

Pochettino: Bale bi se mogao vratiti u Tottenham

Velška zvijezda Gareth Bale napustio je Spurse 2013. te potpisao za Real Madrid u tada najvećem transferu u povijesti. S Realom je osvojio španjolsko prvenstvo i tri puta Ligu prvaka, no sada se zbog njegovih brojnih ozljeda sve više priča o odlasku iz Kraljevskog kluba

Najčešće se spominje povratak na Otok, a menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino smatra kako je moguć i njegov povratak u London.

"Razgovarao sam s njime kada smo igrali u Madridu u Ligi prvaka. Sjajan je igrač i nikada ne znate što se može dogoditi u svijetu nogometa."

"Zadržao je kontakt s ljudima u klubu. No, ja nemam neki bliski odnos s njime ili njegovim agentima. To je sve što mogu reći", izjavio je Pochettino, prenosi Goal.

Mediji često izlaze s novim pričama o Baleovoj novoj destinaciji, ali čini se kako je Bale sretan u Realu. Jedan od njegovih agenata rekao je kako Bale želi provesti ostatak karijere u Madridu.

"Obožava Madrid, gradski život i klub. Naravno da mu smeta kada mu ljudi ne pružaju podršku, a pružaju je nekim drugim igračima koji nisu toliko dobri. To je nevjerojatno. To se samo događa u Španjolskoj, a navijači bi morali shvatiti koliko je on dobar", rekao je agent Jonathan Barnett.

Ove sezone je zbog ozljeda nastupio samo deset puta, ali je uspio zabiti tri pogotka i upisati pet asistencija te je najbolji asistent u momčadi. Očekuje se kako će biti spreman za Svjetsko klupsko prvenstvo u Abu Dhabiju.


Reci što misliš!