Sport

dižite se zadrani!

Tornado poziva na masovno okupljanje na Forumu uoči utakmice Zadra i Šibenika

Tornado poziva na masovno okupljanje na Forumu uoči utakmice Zadra i Šibenika

U ponedjeljak u 20 sati na rasporedu je derbi utakmica Premijer lige između Zadra i Šibenika, a Udruga navijača Tornado priprema nešto uistinu posebno

Tornadov poziv vam prenosimo u cijelosti:

"U goste nam dolazi vodeća momčad ABA lige, Budućnost i jedino uz pravi pakao i bolesno ludilo na tribinama može biti poražena. Nakon dugih 9 sezona napokon imamo ekipu s mudima i 12 mangupa koji su se spremni potući sa svima za pobjedu. Zbog tih 12 mangupa na parketu, bitno je da SVI budu na nogama, treba nam ludi jug i zapad svih 40 minuta i duže ako treba. Ovo je utakmica koju MI moramo dobiti skupa s momčadi.

KORTEO s Foruma - Ponedjeljak 18.12. 2017. u 18h

Forum je ispisao tisuće priča, tisuće trenutaka utkano je u sjećanja, tisuće scena za memoare, za pamćenje, za zauvijek. Prve šetnje, smijeh, prve suze, prve kiše i zalasci sunca, prve kave i prve ljubavi, one prave.

Grad, naš Grad, Grad s dušom, Grad gdje znamo svaku kalu, svaku valu, svaki kamen na ulici, svaki u bedemu, svaki kamen utkan u dušu, u naša srca, u trenutak, u osjećaj, u emociju, taj grad, taj Zadar, to ste Vi!

Vas preko 80.000 u bedemu, Vas preko 80.000 srca. Vi ! Vi ste Zadar! I bit ćete s nama! Znamo da hoćete!

VI! Vaša cura, dečko, žena i muž, majka, otac, baka, ljubavnica, svi! Svi koji dišete ovaj grad, svi koji ga osjećate, Svi kojima teče u venama. Svi VI, bit ćete s nama!!! 

U najvećem zajedničkom odlasku na utakmicu koju pamti povijest ovog grada. Najvećem ikada!

Naša i Vaša srca stopit će se opet, tamo, na Forumu. Tamo gdje su nastale mnoge velike priče. Tamo ćemo opet postati jedno i krenuti zajedno, za ovaj grad, za njegove boje. Kalelargom, trgom, mostom, Voštom, u koloni, s pjesmom na usnama, sa žarom u srcima, sa suzom u očima, s pljeskom na dlanovima.

Zakoračimo zajedno u povijest koju ćemo ispisati..."


Reci što misliš!

  Vezane vijesti