Sport

Svi članovi Udruge navijači su KK Zadar

Udruga veterana Vojne policije sudionika Domovinskog rata i KK Zadar potpisali Povelju o suradnji

Udruga veterana Vojne policije sudionika Domovinskog rata i KK Zadar potpisali Povelju o suradnji
Facebook

Na današnjoj press konferenciji kojom je najavljena utakmica Zadar i Budućnosti direktor kluba Željko Žilavec i predsjednik Udruge veterana vojne policije sudionika Domovinskog rata Josip Adžić potpisali su Povelju o suradnji

Direktor Žilavec istaknuo je kako su pronašli puno dodirnih točaka, zajedničkih interesa i mogućnosti za još bolje povezivanje.

- Između KK Zadar i Udruge vojne policije sudionika Domovinskog rata već sada postoje mnoge dodirne točke i zajednički interesi. Smatramo da imamo još više mogućnosti za užu suradnju i bolje korištenje komplementarnih resursa oba potpisnika. Tu bih kao prvo naveo socijalizaciju i uključivanje u društvo veterana Vojne policije sudionika Domovinskog rata. Pogotovo jer sam i osobno bio dragovoljac Domovinskog rata trudit ću se da ova suradnja bude uspješna.

Josip Adžić je naglasio kako su svi pripadnici njihove udruge navijači Zadra i da se stavljaju na raspolaganje klubu, bilo oko poslova osiguranja utakmica ili bilo kakvih drugih potreba.

- Meni je izuzetna čast da mogu danas ispred Udruge potpisati ovu povelju s KK Zadar koji je jedan brend ne samo u našem gradu već i u cijeloj Hrvatskoj i šire. Nadam se da ćemo ovim potpisom dati treneru Nagliću i igračima dati dodatni vjetar na sutrašnjoj utakmici protiv Budućnosti. Drago mi je da je KK Zadar prepoznao našu Udrugu i da smo otvorili mogućnost zajedničkoj suradnji - dodao je Adžić.

Članovi Udruge veterana Vojne policije sudionika Domovinskog rata na sutrašnjoj utakmici protiv Budućnosti bit će posebni gosti Košarkaškog kluba Zadar. Uz njih, klub je u goste pozvao i polaznike Škole košarke Dubrovnik, objavljeno je na stranici kluba. 


Reci što misliš!