Sport

sportski vikend

Ovog vikenda na Višnjiku pregršt košarke, plivanja i odbojke, a igrat će se i badminton

Ovog vikenda na Višnjiku pregršt košarke, plivanja i odbojke, a igrat će se i badminton

Ovaj bogat i raznolik sportski vikend na Višnjiku otvaraju košarkaši Zadra koji večeras u 12. kolu ABA lige dočekuju prvoplasiranu momčad Budućnost VOLI

Utakmica počinje u 18:00 sati, a ulaznice možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik od 10:00 sati pa do poluvremena utakmice po cijeni od 30 kuna za tribine i 40 kuna za ring i obiteljski VIP.

U subotu će se odigrati prvo kolo IMBL lige za dječake u kojoj ove sezone nastupa osam klubova iz Hrvatske, Crne Gore i BiH a to su ŠK Zadar, KK Dubrovnik, KK Budućnost, KK Rudeš, KK Trebinje, KK Široki, KK Rijeka i KK Koš. Svi susreti prvog kola igrat će se u pomoćnim dvoranama 3 i 4, a utakmice se igraju u sljedećim terminima: 9, 10:15, 11:30, 13:45, 15 i 16:15 sati.

Na bazenu Zatvorenog plivališta u subotu ujutro se u organizaciji PK Zadar održava županijsko natjecanje u plivanju koje počinje u 08:00 sati. 

U subotu su još na rasporedu dvije odbojkaške i jedna košarkaška utakmica. U 15 sati igra se susret 11. kola odbojkaške lige za seniore u kojem OK Zadar dočekuje OK Šibenik 91. Utakmica će se odigrati u pomoćnoj dvorani 1. Ovog vikenda i odbojkašice Zadra igraju svoju utakmicu također 11. kola prva lige u kojoj im u goste dolazi ŽOK Rockwool. Početak je zakazan za 19 sati u pomoćnoj dvorani 4. 

U 19 sati, ali u dvorani broj 3 odigrat će se utakmica 11. kola prve ženske košarkaške lige između ŽKK Zadar i ŽKK Podravac Gigant.

U nedjelju se održavaju dva turnira, u badmintonu i odbojci. U organizaciji BK Iader održat će se Otvoreno prvenstvo Dalmacije u badmintonu, a natjecanje počinje u 8 sati paralelno u dvoranama 1 i 2. 

U dvorani broj 4 u organizaciji OK Zadar održat će se tradicionalni Božićni turnir polaznika škole odbojke u periodu od 8 do 16 sati. 

S početkom u 15 sati u nedjelju se igra i susret međužupanijske lige za kadetkinje između ŽKK Zadar i ŽKK Ragusa. Susret će se odigrati u pomoćnoj dvorani 3.

U večernjim satima na bazenu plivališta održat će se 3. kolo Donat kupa lige daljinskog plivanja, natjecanje počinje u 18:30 sati. A u 19:30 sati u pomoćnoj dvorani broj 3 na rasporedu je utakmica 6. kola A2 košarkaške lige jug između KK Sveučilište Zadar i KK Adriatic.


Reci što misliš!