Sport

Nogometni mercato

Naletilić: Juventus nema namjeru prodati Pjacu

Naletilić: Juventus nema namjeru prodati Pjacu
Twitter / @juventusfc

Iako se od dolaska baš i nije naigrao u dresu Juventusa, Marko Pjaca je važan kotačić za budućnost torinskog kluba. Tako govori Pjacin menadžer Marko Naletilić u kontekstu ponuda koje prvak Italije dobiva za hrvatskog reprezentativca

Što zbog polaganog uvođenja i prilagodbe na Serie A, što zbog teške ozljede koljena, Marko Pjaca se nije naigrao u dresu Juventusa. Hrvatski je reprezentativac posljednjih tjedana intenzivirao treninge i sve je bliži povratku u punu formu.

Na šuškanja o ponudama za Pjacu, koje u Juve stižu sa svih strana, osvrnuo se njegov menadžer Marko Naletilić.

"Zovu me iz Engleske, Njemačke, Italije i Francuske, ali Juventus ne želi niti razmotriti njihove ponude. Trener Allegri uvijek je imao samo riječi hvale za Marka, smatra ga važnim igračem i to mu je dodatan motiv", rekao je Naletilić za Tuttosport.

"Marko mi kaže da se osjeća dobro i da je spreman vratiti se, ući s klupe i odigrati barem nekoliko minuta", zaključio je Naletilić.

Pjaca još nije odigrao ni minute u dresu Juventusa ove sezone, duže se od očekivanog mučio s ozljedom koljena zarađenom u prijateljskom ogledu Hrvatske i Estonije u ožujku ove godine.


Reci što misliš!