Sport

KK Zadar

Domagoj Vuković: Atmosfera u dvorani je bila fenomenalna

Domagoj Vuković: Atmosfera u dvorani je bila fenomenalna
Zadar/ Zvonko Kucelin

Zadar i dalje živi na krilima euforije koju je dodatno pojačalo jučerašnje slavlje nad vodećom momčadi lige, podgoričkom Budućnosti.

Nakon velike pobjede ostvarene rezultatom 78-69, uhvatili smo poslije utakmice izjave dva igrača Zadra. Prvi od njih je Domagoj Vuković, jedan od junaka velike pobjede u koju je ugradio svoj najbolji učinak sezone od 19 koševa i 4 skoka. 

- Čestitao bi suigračima na stvarno nesebičnoj igri i velikoj borbi. Čestitam i protivniku, pošteno su nas umorili. Znali smo da može s njima igrati, pogotovo što su došli bez dva važna igrača. Ušli smo u utakmicu po pobjedu i evo uz fanatičnu obranu i precizan šut smo ju i ostvarili. Hvala još ovim dečkima, ljudima, ženama, navijačima na ovako ludoj borbi, ovo je bilo fenomenalno, kazao je Riječanin. 

Iskusni Ive Ivanov odigrao je velik broj utakmica u dresu Zadra, međutim i sam je istaknuo poslije utakmice da je atmosfera u dvorani bila posebna:

- Teška utakmica, čvrsta. Vidjeli ste prvo poluvrijeme kako je bilo malo koševa. Igrale su se dobre obrane. Vodili smo deset razlike na poluvremenu i u trećoj četvrtini utakmice ponovo nam se dogodio pad kao i skoro svaku utakmicu ove sezone. Ali pokazali smo karakter i na kraju zasluženo upisali pobjedu. Uz ovakvu podršku naših navijača, mislim da smo igrali još pet dana da ne bi mogli izgubiti ovu utakmicu. 


Reci što misliš!