Sport

nogomet, le championnat

Santini strijelac počasnog pogotka u porazu od PSG-a, Subašić primio pogodak od Rennesa

Santini strijelac počasnog pogotka u porazu od PSG-a, Subašić primio pogodak od Rennesa
SM Caen

U Francuskoj je kompletirano 19. kolo tamošnjeg nogometnog prvenstva, a u akciji su bila dvojica zadarskih internacionalaca, Danijel Subašić i Ivan Santini

Subašić je u pobjedi Monaca nad Rennesom proveo svih 90 minuta u igri, a u 59. minuti je iz kaznenog udarca primio pogodak za 1-1. Srećom, njegovi su suigrači bili raspoloženi, pa su Radamel Falcao i Keita Balde bili strijelci za pobjedu kluba iz kneževine s rezultatom 2-1.

Caen našeg Ivana Santinija nije se dobro proveo na gostovanju kod vodećeg PSG-a. Santinijeva je družina poražena s 3-1, a Zadranin je u sudačkoj nadoknadi zabio počasni pogodak za Caen iz najstrože kazne. Strijelci za PSG bili su Edinson Cavani, Kylian Mbappé i Yuri Berchiche.

Nakon 19 odigranih utakmica Monaco se nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s devet bodova zaostatka za vodećim Parižanima koji su na kontu nakupili 50 bodova. Caen se nalazi na dvanaestom mjestu s 24 boda, koliko imaju i Strasbourg i Dijon, koji su zbog povoljnije gol-razlike bolje plasirani.


Reci što misliš!