Sport

Košarka, aba liga

Hoće li se zadarski niz nastaviti i protiv Cedevite?

Hoće li se zadarski niz nastaviti i protiv Cedevite?
Bojan Bogdanić

Nakon jučerašnje pobjede nad Vrijednosnicama Osijek u hrvatskom prvenstvu, košarkaši Zadra u 13. kolu ABA lige danas od 19 sati gostuju u Zagrebu kod Cedevite

Uoči ovog kola Cedevita je držala treće mjesto na ljestvici regionalne lige s učinkom od devet pobjeda i tri poraza, dok je Zadar držao peto mjesto s omjerom 6-6. 

"Igramo protiv najbolje ekipe u Hrvatskoj i to je za nas veliki izazov. Roster im je prepun kvalitete. U utakmicu ulazimo rasterećeni, bez imperativa, ali s ogromnom željom da se suprotstavimo Cedeviti na najbolji mogući način. Uz borbenost i kvalitetu igre koju pokazujemo u posljednje vrijeme, potrudit ćemo se nastaviti pobjednički niz", kaže trener Zadra Aramis Naglić u razgovoru za službene klupske stranice.

U dosadašnjim međusobnim susretima u regionalnoj ligi Cedevita je slavila devet, a Zadar šest puta. Od sedam utakmica igranih u Zagrebu, Zadar je tri puta odnio pobjedu što pokazuje da Dom sportova nije neosvojiva utvrda za Zadrane. 

"Trebamo igrati timski, maksimalno organizirano. Ne treba nam neka posebna motivacija za Cedevitu i želimo nastaviti niz dobrih igara. Našim navijačima želimo pokloniti pobjedu za Božić, ali smo svjesni da ćemo za to morati odigrati na vrlo visokoj razini", poručuje Mislav Brzoja. 


Reci što misliš!