Sport

Primera 17/18

Iniesta: Još je puno bodova u igri, pitanje prvaka nije riješeno

Iniesta: Još je puno bodova u igri, pitanje prvaka nije riješeno
Edu Bayer - EFE

Iako je Barcelona upisala visoku pobjedu i stigla do velike prednosti na ljestvici, Andres Iniesta upozorava kako se Madriđane ne smije otpisati iz utrke za naslov prvaka...

Iniesta je svjestan kako je još uvijek sve moguće i da jednako tako i Barcelona može napraviti krivi korak te upisati lošije rezultate.

"Uzeli smo ono po što smo i došli. Ovo je veliki korak prema naprijed i sretni smo što smo uzeli pobjedu na ovako teškom gostovanju. Real Madrid nije ispao iz utrke za naslov. Još je puno bodova u igri, pred nama je dugačak put i možemo i mi napraviti krive korake."

Mrežu Reala načeo je Luis Suarez koji ističe kako je bitno uzeti bodove na ovako teškim travnjacima.

"Jako smo sretni što smo uzeli bodove na ovako teškom gostovanju. Znali smo da će nas staviti pod pritisak i da moramo probati kontrolirati utakmicu što je više moguće."

Jordi Alba cijelim tijekom susreta vodio je veliku bitku s bočnim igračima Real Madrida, a posebno je zadovoljan igrom u drugom dijelu.

"Ušli smo vrlo ozbiljno u utakmicu, prvo poluvrijeme bilo je tijesno, ali u drugom smo bili puno bolji protivnik. Jako smo željeli ovu pobjedu, puno će nam značiti za samopouzdanje."

Naravno, oduševljen je bio i Paulinho koji nikada ranije nije nastupio u El Clasicu.

"Sretan sam zbog svog prvog nastupa u El Clasicu i što sam pomogao momčadi na putu do ovako velike pobjede. Moram zahvaliti svim suigračima što su me sjajno primili protekla četiri mjeseca."


Reci što misliš!