Sport

futsal čarolija

U finalu Futsal čarolije igrat će Varoš i Ugljan

U finalu Futsal čarolije igrat će Varoš i Ugljan
Futsal Zadar

Stigli smo do kraja još jedne Futsal čarolije a za titulu će se boriti Ugljan i Varoš. Ugljan je slavio protiv KK Jazine, a Varoš protiv Kontrol biroa

Prvi polufinalni par činili su KK Jazine i Ugljan. Da će to biti pravi futsal spektakl moglo se pretpostaviti od prve minute, jer je već u 30. sekundi Ugljan poveo preko Filipa Pezelja. Nakon tog se Jazine bude i u kratkom vremenu preokreću rezultat pogotcima Mladena Rožića i Renata Buzova. Na odmor Ugljan je otišao s golom zaostatka, a u drugom dijelu vidjeli smo veliki preokret “Bodula”. 

Deni Kolega je izjednačio rezultat sjajnom solo akcijom, da bi par minuta nakon toga Mateo Šimunov nakon jedne kontre doveo Ugljan u vodstvo. Još jedan spektakularan pogodak djelo je Lovre Kresovića koji je nanizao tri igrača i mirno poentirao za visoko vodstvo od 4:2. Nakon toga su Jazine krenule s igračem golmanom, ali nije bilo nekog efekta naprotiv Deni Kolega je stavio točku na i svojim drugim pogotkom i okrunio veliku svoju večer s kojom je odveo Ugljan u veliko finale.

Drugi polufinalni par činili su Varoš i Kontrol biro. Iako na prvi pogled izgleda kao lagana pobjeda Varoši i nije bila baš takva situacija na terenu. Počelo je s uvodnim ispitivanjima snaga, a većina igre dešavala se na centru igrališta. Varoš je prva došla u vodstvo kada je jednu polukontru realizirao Ivan Ćurjurić. Radost Varošana nije puno trajala jer Kontrol biro vrlo brzo izjednačio preko Anđela Čuline, što je bio i rezultat prvog djela. 

U drugom dijelu Kontrol je mogao i vrlo lako povesti, ali se u nekoliko situacija iskazao vratar Martin Nonković. I onda opet na scenu stupa Ivan Ćurjurić koji postiže još dva pogotka za veliku prednost od 3:1. Pet minuta prije kraja Kontrol se odlučio na igru s igračem golmanom, Varoš se znala obraniti te su preko Luke Jurline i Dragana Radmana postigli još dva pogotka za visoku pobjedu od 5:1.

Veliko finale Futsal čarolije na rasporedu je večeras u 21 sat, a program započinje već u 17:30 raigravanjem za plasman te revijalnim utakmicama.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti