Sport

košarkaški klub zadar

Filip Kraljević: Tražimo način da se dignem i da budem prava pomoć suigračima

Filip Kraljević: Tražimo način da se dignem i da budem prava pomoć suigračima
Bojan Bogdanić

Kao što se i očekivalo košarkaši Zadra izborili su plasman na Final Eight Kupa Krešimira Ćosića. U Zagrebu su s uvjerljivih 103:70 nadigrali Agrodalma. Bio je to za Zadrane jedan dobar trening uoči brojnih izazova koji ih vrlo skoro očekuju

"Najvažnije da smo to odradili bez neke potrebne nervoze i da se nitko nije ozlijedio. Minutažu je trener rasporedio na sve igrače i to je već iza nas. Okrećemo se ABA ligi a onda i završnici Kupa", kaže Filip Kraljević u razgovoru za portal Sport 023.

Ovog puta i Kraljević je svoju minutažu dobro odradio. Ubacio je 13 koševa.

"A može se tako reći iako je to daleko od onoga što mogu i čemu težim. Nadam se da će ipak stvari sada po mene krenuti na bolje."

Gdje je 'nestao' Fićo kakvog znamo?

"I ja se to pitam, nije mi lako. Niti igram puno a niti to što igram, igram dobro. Ne mogu nikoga kriviti, van sam ritma iako je i teško uhvatiti formu u maloj minutaži, to ne bi baš lako uspjeli ni puno bolji igrači od mene.  Nema nikakve zle krvi između mene i trenera, pričamo, tražimo način da se dignem i da budem prava pomoć suigračima na parketu. Vjerujem da će tako uskoro i biti."

Završnica Kupa u Zadru?

"Želim taj trofej iako neće biti lako. Dva puta mi je sa Zadrom izmakao za jednu loptu, nadam se da je sada došao trenutak i za slavlje. Pripremit ćemo se dobro, dati sve o sebe i bilo bi predivno pred svojim navijačima podignuti Krešin pehar."


Reci što misliš!

  Vezane vijesti