Sport

Nogomet

Antonio Conte prekida svu daljnju raspravu s Mourinhom

Antonio Conte prekida svu daljnju raspravu s Mourinhom
chelseafc.com

Posljednjih dana trajala je žestoka medijska prepirka između Antonija Contea i Josea Mourinha, a talijanski stručnjak odlučio je presjeći i prekinuti daljnju raspravu.

Conte je potvrdio kako ostaje iza svojih komentara upućenih prema Joseu Mourinhu i nimalo ne žali za izrečenim.

"Zar izgledam kao osoba koja žali zbog svojih riječi? Mislim da ne. Obojica smo izrekli neke stvari i vidjet ćemo što će se događati u budućnosti."

Talijanskog stručnjaka posebno je pogodila konstatacija Mourinha kako nikada neće biti osumnjičen za namještanje utakmica, aludirajući na suspenziju pod kojom je Conte bio.

"On je izrekao ozbiljne stvari i koristio ozbiljne riječi i to mu neću zaboraviti. To nije problem klubova, to je problem između nas dvojice. Ovdje prekidam svu raspravu. Gotovo je."

Contea očekuje pametniji posao od svađanja s Mourinhom pa tako večeras Chelsea ima važan dvoboj u polufinalu Carabao Cupa protiv Arsenala. U njemu ipak neće koristiti tek pristiglog Rossa Barkleyja.

"Prerano je za njegov nastup u ovom dvoboju, ali fizički se osjeća dobro i polako se uključuje u naš rad. Teško je reći kada će biti potpuno spreman, no pokazuje veliku želju za radom i to je vrlo pozitivan. Sretan sam što je s nama."


Reci što misliš!